CUINA

4 comentaris:

  1. Conill a la xocolata per a 4 persones

    1 conill
    2 cebes
    300 grams de tomàquets madurs
    1 got de vi blanc sec
    1 got de vi ranci
    1 manat de herbes: llorer, farigola, julivert, pebre negre en gra
    Farina
    Oli d’oliva
    1 peça de xocolata negra
    2 grans d’all
    15 ametlles torrades
    Sal
    Pebre

    Elaboració:

    Netejar el conill i tallar-lo. Tallar les cebes en làmines i els tomàquets a daus.

    Abocar oli en una cassola i sofregir els trossos de conill salpebrats i passats per farina prèviament. Reservar. Coure la ceba en el mateix oli i afegir el vi blanc. Deixar reduir i afegir el tomàquet.

    Passats 10 minuts, posar el conill a la cassola i afegir un got d’aigua i les herbes aromàtiques. Posar al forn 20 minuts.

    Preparar les salsa amb els alls, les ametlles picades i la xocolata ratllat i juntament amb el vi ranci. Afegir una mica d’aigua i abocar a la cassola. Coure per 15 minuts més i servir.

    ResponElimina
  2. No se perquè a tots li fa riure es una recepta i ja esta!

    ResponElimina
  3. Es veritat no se que té de graciós.

    ResponElimina
  4. conill de xocolata fet amb carn conill cebes,sal i pebre

    ResponElimina