1 conill 2 cebes 300 grams de tomàquets madurs 1 got de vi blanc sec 1 got de vi ranci 1 manat de herbes: llorer, farigola, julivert, pebre negre en gra Farina Oli d’oliva 1 peça de xocolata negra 2 grans d’all 15 ametlles torrades Sal Pebre
Elaboració:
Netejar el conill i tallar-lo. Tallar les cebes en làmines i els tomàquets a daus.
Abocar oli en una cassola i sofregir els trossos de conill salpebrats i passats per farina prèviament. Reservar. Coure la ceba en el mateix oli i afegir el vi blanc. Deixar reduir i afegir el tomàquet.
Passats 10 minuts, posar el conill a la cassola i afegir un got d’aigua i les herbes aromàtiques. Posar al forn 20 minuts.
Preparar les salsa amb els alls, les ametlles picades i la xocolata ratllat i juntament amb el vi ranci. Afegir una mica d’aigua i abocar a la cassola. Coure per 15 minuts més i servir.
Conill a la xocolata per a 4 persones
ResponElimina1 conill
2 cebes
300 grams de tomàquets madurs
1 got de vi blanc sec
1 got de vi ranci
1 manat de herbes: llorer, farigola, julivert, pebre negre en gra
Farina
Oli d’oliva
1 peça de xocolata negra
2 grans d’all
15 ametlles torrades
Sal
Pebre
Elaboració:
Netejar el conill i tallar-lo. Tallar les cebes en làmines i els tomàquets a daus.
Abocar oli en una cassola i sofregir els trossos de conill salpebrats i passats per farina prèviament. Reservar. Coure la ceba en el mateix oli i afegir el vi blanc. Deixar reduir i afegir el tomàquet.
Passats 10 minuts, posar el conill a la cassola i afegir un got d’aigua i les herbes aromàtiques. Posar al forn 20 minuts.
Preparar les salsa amb els alls, les ametlles picades i la xocolata ratllat i juntament amb el vi ranci. Afegir una mica d’aigua i abocar a la cassola. Coure per 15 minuts més i servir.
No se perquè a tots li fa riure es una recepta i ja esta!
ResponEliminaEs veritat no se que té de graciós.
ResponEliminaconill de xocolata fet amb carn conill cebes,sal i pebre
ResponElimina